Cine suntem

La initiativa companiilor organizatoare, Dima Consulting Group si Profiles International, competitia Global Management Challenge a desfasurat prima editie, in tara noastra, in anul 2005.

Global Management Challenge este o simulare strategica si de management ce are la baza o situatie economica reala, in care un numar de companii virtuale, reprezentate de echipele participante, concureaza intre ele intr-un mediu de afaceri obisnuit. Un model computerizat, complex, simuleaza interactiunile intre diferite departamente ale fiecarei companii, relatiile de concurenta intre companii si mediul economic.

Unul din obiectivele principale, ale acestei simulari, este acela de a explica aceste interactiuni si de a demonstra ca atunci cand ajungeti sa conduceti o companie, atingerea unui echilibru stabil este esentiala in vederea succesului in afaceri, iar acest lucru poate fi realizat cel mai bine prin munca in echipa, o buna organizare si comunicare eficienta.

Pentru ca isi doreste sa fie o adevarata punte de legatura, intre mediul de afaceri si cel studentesc, GMC colaboreaza cu diverse asociatii studentesti, atragand participarea studentilor din cele mai apreciate universitati din tara.

GMC Romania beneficiaza de patronajul Bancii Nationale a Romaniei.

Editiile anuale GMC sunt insotite de doua evenimente importante: Lansarea Oficiala si Dineul de Gala.