Termeni si Conditii

Definitii

Termenii “GMCRomania.ro“, “site-urile“, “site-ul“, “Dima Consulting Group“, “noi“, “compania” reprezinta firma Dima Consulting Group S.R.L.  si serviciile sale oferite prin site-urile care formeaza reteaua de site-uri GMC Romania.

Dima Consulting Group S.R.L. este o societate cu capital social privat care are sediul principal in Brasov, str. Miraslau nr.35, fiind inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Brasov sub nr. J08/1340/1996, cod identificare fiscala RO 8954547, inregistrata la  la ANSPDCP cu notificarea nr.17822, reprezentata de dl.Doru Dima in calitate de  Director General.

Prin termenul “Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile GMCRomania.ro, indiferent de motiv.

Termenii “Regulament“, “Acord“, “Contract“, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica tuturor site-urilor gmcromania.ro, serviciilor si continutului acestora.

Site-urile, serviciile si continutul gmcromania.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nicio modificare a conditiilor din prezentul contract.

Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul GMCRomania.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.

Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati “Termenii si Conditiile” noastre. Dima Consulting Group, numita in continuare “Compania”, poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-urilor gmcromania.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.  

Descrierea serviciilor

Site-urile GMCRomania.ro ofera utilizatorilor acces la principalul simulator de management ce functioneaza ca si competitie nationala si internationala sub forma de instrument online.Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-urilor gmcromania.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile gmcromania.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative gmcromania.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru gmcromania.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt” , iar gmcromania.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul gmcromania.ro, va obligati sa:

furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si

mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Dima Consulting Groupare are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-urilor GMCRomania.ro

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.

Va obligati sa nu faceti urmatoarele actiuni:

 •  sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
 • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari;
 • avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
 • promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri “crush”;
 • posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.) GMC Romania nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

GMC Romania actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

GMC Romania isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile ii garantati firmei GMC Romania dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

 

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca GMC Romania poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

GMC Romania nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

GMC Romania isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre GMC Romania sau de catre un tert implicat.

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati GMC Romania in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Dima Consulting Group, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Dima Consulting Group poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nicio notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Dima Consulting Group, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Dima Consulting Group poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor GMCRomania.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile GMCRomania.ro. Mai mult, Dima Consulting Group nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul GMCRomania.ro

Utilizarea materialelor

Dima Consulting Group va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-urile GMCRomania.ro (site-ul web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestor site-uri, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Dima Consulting Group. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Dima Consulting Group, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC Dima Consulting Group accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-urile GMCRomania.ro

Dima Consulting Group nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al GMCRomania.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati Dima Consulting Group permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener Dima Consulting Group.

Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Continutul site-urilor personale pe site-ul www.GMCRomania.ro

Dima Consulting Group nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de site-ul site-ul www.gmcromania.ro. Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul GMCRomania.ro, dati Dima Consulting Group permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal. Aceasta permisiune exista doar atat timp cat site-ul dumneavoastra personal este gazduit pe site-ul Dima Consulting Group nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de site-ul GMCRomania.ro. Ati luat la cunostinta ca Dima Consulting Group nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de Dima Consulting Group, de a refuza sau sterge, dupa cum crede de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul portalului. Dima Consulting Group si orice alta persoana desemnata de Dima Consulting Group, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Conditiile de Utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

 

 

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-urile GMCRomania.ro

Dima Consulting Group ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-urilor sale.

Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv livrari ale unor servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Dima Consulting Group nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor GMCRomania.ro.

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Dima Consulting Group de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul GMCRomania.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Dima Consulting Group nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, luati la cunostinta si sunteti de acord ca firma Dima Consulting Group nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Dima Consulting Group nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Responsabilitatile Dima Consulting Group

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, www.gmcromania.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor GMCRomania.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Dima Consulting Group (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Dima Consulting Group nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Dima Consulting Group nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati la cunostintă si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca Dima Consulting Group nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Dima Consulting Group a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-urilor GMCRomania.ro;
 • acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
 • declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-lui GMCRomania.ro;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.
 • Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
 • utilizarea serviciilor site-urilor GMCRomania.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”.
 • Dima Consulting Group nu ofera nicio garantie ca:

-  serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

-   serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor GMCRomania.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

- orice eroare de program va fi corectata.

 • orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Dima Consulting Group se afla astfel la discretie si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol “Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Dima Consulting Group in privinta utilizarii site-urilor GMCRomania.ro

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Dima Consulting Group si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-urilor GMCRomania.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Dima Consulting Group sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Dima Consulting Group sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Dima Consulting Groupvor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Acord de confidentialitate

Echipa GMC Romania incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Dima Consulting Group S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP cu notificarea nr.17822.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Dima Consulting Group S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor GMC Romania informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre GMC Romania. Refuzul dvs. determina imposibilitatea GMC Romania de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la gmc@gmcromania.ro sau contact@gmcromania.ro  sau prin posta pe adresa societatii noastre.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre GMC Romania

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile GMC Romania, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de GMC Romania si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre GMC Romania este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

GMC Romania nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

GMC Romania poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • cu acordul dvs.;
 • daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.;
 • in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de GMC Romania doar in masura in care este necesara asistenta lor.
 • putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

- e prevazut intr-o dispozitie legala;

-  protejeaza drepturile companiei GMC Romania sau companiilor afiliate;

-  previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

- protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

- aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

 • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de GMC Romania, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
 • in cazul in care GMC Romania fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator.

In cazul in care GMC Romania devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile GMC Romania.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la gmc@gmcromania.ro

 

REGULAMENT  GLOBAL MANAGEMENT CHALLENGE 2013 -2014

I Cerinte obligatorii

1. In cadrul Global Management Challenge exista un Juriu caruia ii revine responsabilitatea de a lua decizii finale ce sunt independente si irevocabile in privinta tuturor aspectelor importante, incertitudinilor si disputelor legate de proceduri, sistemul de clasificare si oferire a premiilor la sfarsitul Competitiei.

2. Competitia Internationala Global Management Challenge se va desfasura conform programului ce va fi publicat. Organizatorii acestui eveniment isi rezerva dreptul de a modifica datele anuntate pentru Rundele Decizionale in cazul unor circumstante neprevazute, cum ar fi de exemplu intreruperea ISP-ului (Furnizorului de Servicii Internet) care gazduieste website-ul Organizatorului Evenimentului. Liderii echipelor vor fi informati cu privire la toate schimbarile ce intervin in program prin intermediul mesajelor electronice expediate pe toate adresele comunicate la inscrierea in competitie.

3. La finalul fiecarei runde a Global Management Challenge, Juriul va declara castigatoare echipa din cadrul fiecarui grupe care va avea cele mai ridicate performante ale investitiei  si apoi se va trece la urmatoarea etapa.

4. Daca in cadrul aceleiasi grupe exista mai multe echipe care vor avea  performante ale investitiei egale, se va clasa pe primul loc compania care a reusit sa inregistreze dupa ultima Decizie a Rundei curente cea mai mare valoare pozitiva pentru Situatia Neta (active totale – datorii totale) (analizati si regula 6).

5. Orice echipa care nu accepta rezultatele finale ale fiecarei runde, poate transmite Organizatorilor in maxim 48 de ore de la publicarea ,,Raportului Trimestrial de Management” pe site-ul www.sdg.pt o contestatie scrisa adresata Juriului.

6. Titlul de Castigator al Fazei Nationale a Global Management Challenge va fi acordat echipei care va avea cele mai ridicate performante ale investitiei dupa ultima Decizie a Finalei Nationale (analizati si regula 4).

7. Fiecare echipa inscrisa in Global Management Challenge trebuie sa contina un minim de trei si un maxim de cinci membri. In privinta echipelor compuse integral din studenti, Organizatorii Evenimentului isi rezerva dreptul de a include in ele pana la doi membri indicati de catre entitatea care a sustinut financiar inscrierea echipelor respective.

8. Modul in care se constituie fiecare echipa este unul personal si unic, fiind interzisa formarea unor echipe ce includ membri inscrisi simultan in mai multe echipe din Competitie.

9. Dispozitiile prevazute in paragraful anterior se aplica in cazul tuturor echipelor si pe parcursul tuturor Etapelor / Rundelor Competitiei.

10. Indiferent de faza Competitiei, o incalcare a dispozitiilor din Paragraful 8 are ca rezultat descalificarea imediata si automata a tuturor echipelor care au o compozitie ce nu respecta termenii stabiliti.

11. Orice schimbare a membrilor echipei trebuie comunicata in scris Organizatorilor Evenimentului inainte de a treia Decizie a Primei Runde, fara a prejudicia masurile mentionate in Paragraful 10.

12. Daca se retrag una sau mai multe echipe ce s-au calificat pentru a Doua Runda a Finalei Nationale, ele vor fi inlocuite cu echipele urmatoare din grupa ce au obtinut cele mai bune punctaje .

13. Fiecare echipa trebuie sa isi completeze Deciziile si sa le trimita (via internet) pe website-ul www.sdg.pt  in conformitate cu Programul Competitiei. Daca nu realizeaza acest lucru (pentru ca se intrerupe conexiunea la internet sau din alte motive ce nu tin de Organizatorii Evenimentului), valorile implicite, asa cum este descris si in Manual, vor fi automat inregistrate ca decizii ale echipei. Echipele care nu trimit cel putin trei din cele cinci decizii ale fiecarei Runde a Global Management Challenge, sunt automat descalificate din Competitie. Echipele care participa la Finala Nationala si nu introduc toate cele cinci decizii sunt descalificate.

14. Fiecare echipa este responsabila pentru verificarea propriilor decizii, pe masura ce ele sunt completate in Raportul de Management si trebuie sa se asigure ca ele sunt corect scrise si trimise. Posibilele erori ce se produc in cazul Deciziilor din cauza transmisiei sau receptiei datelor (de exemplu, compromiterea fisierelor) pot fi corectate numai daca le semnalati Organizatorilor Evenimentului in maxim 24 de ore dupa publicarea Raportului de Management pe website-ulwww.sdg.pt.

15. Nu se pot inscrie in Global Management Challenge persoanele care nu sunt rezidente in Romania sau care au statutul de fosti sau actuali angajati ai Dima Consulting Group si ai Profiles International.

16. In momentul  inscrierii in aceasta Competitie, fiecare membru al echipelor trebuie sa declare ca a luat la cunostinta continutul acestor Reguli si al Manualului corespunzator, consimtind faptul ca toate deciziile legate de interpretarea si aplicarea acestor Reguli tin exclusiv de competenta Juriului. Fiecare participant cunoaste si accepta in mod explicit faptul ca deciziile Juriului sunt finale si irevocabile si in consecinta, ele nu pot fi contestate sau combatute.

17. Orice reclamatie sau solicitare de informatii suplimentare in legatura cu aceste reguli trebuie adresata Organizatorilor Evenimentului Global Management Challenge, la urmatoarele date de contact: Mihaela Boca : mihaela.boca@gmcromania.ro: contact@gmcromania.ro, tel.: (0040) 720 110802;  fax: (0040) 372 686026.

 

II. Regulament Desfasurare Competitie 2013-2014

Fiecare editie anuala a Global Management Challenge destinata companiilor se desfasoara in 4 etape:

• Prima etapa – avanseaza maxim 64 de echipe;

• A doua etapa – avanseaza 8 echipe;

• Finala Nationala – se decide reprezentanta Romaniei;

• Finala Internationala;